LAVIS®

LAVIS-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Kuten lavatansseissa, LAVIKSESSA tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi, silti lähdet tunnilta hikisenä.

Tunti koostuu vaihdellen seuraavista tanssilajeista: Valssi, humppa, jenkka, polkka,
masurkka, tango, rock, jive, foxi, fusku, salsa, cha cha, rumba ja samba.

LAVIS-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä. Kunnon kohotus käy huomaamatta, kun liikutaan isossa ryhmässä, jokainen omalla tyylillään ja tehollaan. LAVIS-lavatanssijumppa tempaa mukaansa hyvin erityyppisiä ihmisiä. Yhteisenä nimittäjänä LAVISta harrastavilla ihmisillä on irrottelun ja hauskanpidon halu sekä erilaisen elämysten hakeminen arkisten asioiden rinnalle.

LAVIS-lavatanssijumpan takaa löytyy kaksi kouvolalaista naista: Sirkku Pusa ja Johanna Partanen. Sen juuret juontavat vuoteen 2010, jolloin Pusa kehitti työssään liikunnanohjaajana lavatanssimusiikkiin perustuvan tanssiliikunnan. Tunnit saivat huiman suosion jakerralla jopa 140 henkilöä nautti liikunnan riemusta. Yhteistyössä Partasen kanssa vuonna 2014 syntyi LAVIS®-lavatanssijumppa, joka liikuttaa jo yli sadalla paikkakunnalla. Vuoden 2015 loppuun mennessä 200 LAVIS-ohjaajan määrä ylittyy ja tunneilla käy tuhansia harrastajia.

LAVISta saa ohjata vain koulutuksen käynyt lisenssiohjaaja!

 

 

Get Flash to see this player.