Lisenssi ja vakuutukset

Lisenssit

Kilpailuissa käyminen edellyttää Painiliiton lisenssiä. Poikkeuksena aloittelijoille harjoituskaudella järjestettävät omat ns. salikisat.

Kun aloitat harrastuksen, ensimmäinen lisenssi hankitaan seuran kautta ja sen laskuttaa Painiliitto. Tässä yhteydessä voit maksaessasi valita haluatko harjoitus- vai kilpailulisenssin vakuutuksella vai ilman. Tämän jälkeen Painiliitto lähettää vuosittain lisenssimaksun suoraan painijalle. Lisätietoa valmentajilta. 

Linkki painiliiton lisenssisivuille
 

Vakuutusturva

Harjoittelijan vakuutusturvasta huolehtiminen on harjoittelijan/huoltajien vastuulla. Harjoitusmaksut eivät sisällä vakuutusta. Tarkista vakuutusyhtiöstäsi, onko oma vapaa-ajan vakuutus voimassa urheiluseuran järjestämässä toiminnassa. Lisenssiin kuuluvan vakuutuksen voi hankkia myös Painiliiton kautta. Lisätietoja vakuutuksista saat valmentajilta tai Suomen painiliiton nettisivuilta kohdasta Lisenssit.

Painivalmentajat ja ohjaajat sekä vapaaehtoistyöntekijät ovat seuratyössä vakuutettuja lajiliiton puolesta Pohjolan Tuplaturva vakuutuksella. Tämä vakuutus on voimassa myös seuran järjestämässä talkootyössä. Vakuutuksen voimassaolo ei edellytä seuran jäsenyyttä.