Kuohulaisia Hippoksella 14.-15.1.

Markku Marjakaarto
15.1.2023

Tänä viikonloppuna saatiin viimein vuoden 2023 kisakausi Kuohulaistenkin osalta käyntiin. Rauno, Jukka, Aimo ja Matti L. kävivät kukin testaamassa hallikauden vauhtia JKL:n isännöimissä Hipposhalleissa.

Kun nuorison kisat oli päivän mittaan saatu alta pois, astuivat kokeneemmat juoksijat illemmalla viivalle. Lauantaina nähtiin Lehtosen Matin ja Lapin Raunon näytteet 3000 metrillä ja vieläpä kelpo aikoihin. Eskelisen Jukka puolestaan esitteli talven vauhtiaan kiskaisemalla kestävyysjuoksijan pikamatkan 400 metriä. Lauantain tulokset täällä. Villen ottamia hienoja kuvia puolestaan voi käydä ihastelemassa täällä.

Sunnuntaina juostiin illansuussa Kuohulasittain vielä 800m, jossa Kuohulta viivalla olivat Jukka ja Mäkisen Aimo. Molemmilla näytti juoksu kulkevan, tuloksia voi katsella täällä.

Allekirjoittaneen haastattelujen ja visuaalisten havaintojen mukaan, hallikauden avaus toi paitsi henkilökohtaisia halliennätyksiä, niin ennenkaikkea muikeita hymyjä lappu rinnassa kisaajille maaliviivan jälkeen!