Kuohulaiset dominoi Petäjävedellä

Jukka Eskelinen
4.7.2019


Järjestyksessään kahdeksas Töllin Taipaleen juoksu juostiin ke 3.7. Tällä kertaa oli mainio juoksusää. Juoksijoita oli kaikkiaan 89. Kuohulaisista kokeneita Töllin taipaleen kävijöitä ovat Harri Lamminsivu ja Matti Lehtonen, jotka ovat osallistuneet ensimmäistä juoksua lukuunottamatta kaikkiin muihin tapahtumiin.

Keskiviikko-ilta oli kuohulaisten ilotulitusta. M40 - sarjassa kaksoisvoiton nappasivat Harri ja Petteri. M50 sarjan voitti Matti , Seppo P oli kolmas. M60 sarjassa Ami oli toinen ja Eero viides. N60- sarjassa Anna K oli toinen.

Kuntosarjan lyhyemmällä matkalla nopeimmat nais-ja miesjuoksijat olivat totta kai Kuohusta. Anu oli koko matkan nopein ja käsittämättömän nopean paluun kisakentille tehnyt Tero tuli aivan perässä ollen miesten nopein. 

Superpaljon onnea kaikille hienoista juoksuista. Seuramme runsas osanotto noteerattiin useaan otteeseen myös kisajärjestäjän toimesta.Jatketaan samaan malliin aktiivista osallistumista kesän muissakin juoksutapahtumissa. Tulokset kisajärjestäjän sivuilla, täällä.