Jukka Eskelinen
8.6.2019

Kuikan kuningas.
Saulin Sm- viestijoukkueet

Lauantai 8.6 jatkoi lämpimien päivien sarjaa,mitä olemme hetken jo pääseet maistelemaan. Juoksukisoihin se ei aivan toivottu keli ole, mutta niillä mennään mitä on. Tämän lauantain kisoista korkkasi ensimmäisenä Markku ja komeasti puolikkaalla. Helsingissä Half Marathonilla Markku naputti ajan 1.36 ja sijoittui 12 M45 - sarjassa. Hyvä Markku ! Tulokset

Paikallisista kisoista kuohulaisväriä sai Kuikka-hölkkä. Puttosen Seppo näytti siellä kaapin paikan , vieden M50 sarjan voiton. Mukana oli myös Kypön Anna. Tulokset tähän kun ilmestyvät.

Timo K päräytti sitten pohojanmaalle Kurikan Jurvaan missä kipiteltiin Tainusjärven hölkkä.. Timo paahtoi puolikkaan 1.37 aikaan, joka on varsin hyvä tähän keliin ja varsinkin jos on vähän nokka tukossa ; ) Sillä irtosi oman sarjan voitto ja eipä edelle kerennyt kuin yksi koko kisassakaan. Onnea Timo ! Tulokset.

Kauan odotettu SAULin SM- viestitapahtuma kipaistiin tänä vuonna Kangasalla. Tällä kertaa saimme hienosti niin nais- kuin miesjoukkueenkin liikkeelle. Aikataulu kisoissa venyi ukonilman koeteltua kisanäyttämöä. Tulta ja tappuraa olivat myös meidän hienot joukkueetkin. Naisten 3 x 800 m joukkue Takala, Viinikainen ja Akgun taisteli hienosti neljänneksi. Tästä hurmioituneena miehet Lamminsivu, Ahonen, Leppänen, Lehtonen oli aivan liekeissä ja kapula vaihtui juoksijalta toiselle sen verran sulavasti että hopeaa tuli palkinnoksi. Upeasti juostu kaikilta, paljon onnea kaikille. Tulokset . Muutama kuva täällä.