Markku Savioja
20.4.2019

Juoksijan iloa
Toimitsijan iloa

Seuran oma kisa, Pentin Pinkaisu juostiin tänään melko mainiossa kelissä. Lämpöä taisi olla noin kymmenen astetta ja tuulta ei ollut edes kunnolla nimeksi. Tapahtumaan oli ilmoittautunut yhteensä 125 juoksijaa eri sarjoihin.

Kuohulaisittain kisa sujui oikein hyvin, alla tarkemmin miten.

Kymmenen kilometrin reitin kiersi koko joukosta nopeimmin tänään Antti ajalla 34.14. Kuohulle kaksoisvoiton miesten yleisessä sarjassa varmisti Janne (34.21). Sampsa oli sarjan kahdeksas (40.03).

Naisten yleisessä sarjassa Kuohulle myös kaksoisvoitto kun Anna A voitti (44.37) ja Katrin oli toinen (55.18).

M40 sarjassa Jani oli toisena (37.52), Juha T kolmas (39.18) ja Petteri neljäs (40.33). Sarjan voitti JKU:n kestojyrä Miika Takala ajalla 35.30.

N40 sarjan kakkosena maaliin tuli Katja (45.59). Sarjan voitti Koiviston Kipinän Katja Mustonen joka oli ajalla 39.44 naisten nopein kympillä tänään.

M50 voittaja oli Matti (38.18), Juha S neljäntenä (42.51) ja Reijo kymmenes (48.05)

M60 sarjassa matkana oli 4,6km ja Manu otti sarjan neljännen sijan ajalla 20.14

Edellämainittujen lisäksi Elina juoksi naisten hölkkäsarjassa 4,6km aikaan 21.03.

Ja jos sujui juoksupuolella Kuohulaisittain mainiosti, sujui järjestelypuolellakin oikein hienosti. Kiitos siis koko porukalle, juoksijoille ja toimitsijoille!

Oheiseen kahteen kuvaan tiivistyy koko päivä.