Ajankohtaista

Uutisia

Nassikoiden kevätkauden viimeinen harjoitus pidettiin painin ja jäätelön merkeissä maanantaina 22.5.2017. Kesätauon jälkeen syksyllä jatketaan, seuraa ilmoittelua täällä, facessa tai sähköpostissa.
Vaakun painijoiden kevätkauden kruunaavat Iiron, Rikun ja Juhon valinnat ulkomaan edustustehtäviin touko- ja kesäkuussa. 
Kevään viimeiset karhunpentupainit kisattiin perjantaina 28.4. Harjun Woiman salilla. Mukana oli 32 painijaa ja toki jälleen vahva edustus myös Vaajakoskelta.
KESKI-SUOMEN ALUEEN KARHUNPENTUPAINIT Perjantaina 31.3.2017 Vaajakosken liikuntahallin painisali, Urheilutie 36, 40800 Vaajakoski. Punnitus klo 16.15 -17.00. Punnitus on pakollinen, jos haluaa kilpailla, painit alkavat klo 18.00  ja kestävät arviolta 2-3 tuntia (riippuen osanottajien määrästä). Painimuoto Kreikkalais-roomalainen, tyttösarjoissa vapaapaini. Sarjat tehdään paikan päällä. Pyritään tekemään 3-4 painijan sarjoja mahdollisimman samantasoisista, -ikäisistä ja -kokoisista pojista/tytöistä. Mikäli löytyy kiinnostuneita painikoululaisia, tehdään sarjat myös heille!
Vaajakosken Kuohu oli lauantaina 18.3. painittujen Keski-Suomen Osuspankki –painien paras seura, kun lasketaan aloittelijoiden, tyttöjen ja poikien sarjojen tulokset. Vaajakoskelle jäi paineista aloittelijoiden ja poikien sarjoista kuusi mitalia, joista neljä kultaa.
RSS