Vaajakosken Kuohu 3.3. OP-painien ykkönen

3.3.2018

Vaajakosken kotikisat sujuivat voitokkaasti järjestävältä seuralta Vaajakosken Kuohulta. Seura nappasi viisi sarjavoittoa!

Vaajakoskella 3.3. painitut Keski-Suomen Osuuspankkipainit olivat samalla TUL:n junioreiden ja miesten mestaruuspainit sekä miesten Suomi Cupin osakilpailu. Painijoita kävi puntarilla 130 ja otteluja painittiin kaikkiaan 208.

Kisojen menestynein seura oli Vaajakosken Kouhu viidellä sarjavoitolla ja 81 kerätyllä seurapisteellä. Toiseksi sarjapisteissä sijoittui Järvenpään voimailijat 74 pisteellä ja kolmanneksi ilmajoen kisailijat 71 pisteellä.

Vaajakosken voitokkaan joukkueesta ykkössijat sarjoissaan nappasivat:

Junioireissa  67 kg sarjassa Vilho Laukkarinen ja poikien alle 17 vuotta sarjoissa 60 kg Juho Lamberg, 65 kg Riku Suhonen ja 92 kg Matias Tuukkanen, pojat alle 9 vuotta (Karhunpennut) sarjoissa voittoon ylsi vielä 33 kg sarjassa Aleksanteri Altti. Lisäksi mitalisijoille ylsi tyttöjen alle 27 kg sarjassa Minka Pohjalainen, joka sijoittui kolmanneksi. Lisäksi seura nappasi pistesijoja sekä miesten että poikien alle 13-vuotiaiden sarjoissa.