Painin Suomi Cup Jyväskylän Vaajakoskella 3.3.2018

28.2.2018

Painin Suomi Cupin kolmas osakilpailu painitaan Jyväskylän Vaajakosken liikuntahallilla lauantaina 3.3.2018.. Vaajakosken Kuohun isännöimiin Keski-Suomen Osuuspankki -paineihin saapuu jälleen reilut 150 eri-ikäistä painijaa kattavasti ympäri Suomen. Ottelut alkavat klo 12. Katsomoon on vapaa pääsy, tervetuloa!

Painin Suomi Cup Jyväskylän Vaajakoskella 3.3.2018

Miesten Suomi Cupin lisäksi OP-paineissa on omat sarjat aloittelijoille, tytöille ja pojille. Lisäksi kilpailu on tänä vuonna myös TUL:n junioreiden ja miesten kreikkalais-roomalaisen painin mestaruuskilpailut. Ensimmäiset matsit alkavat lauantaina klo 12.00. Kilpailuja katsomaan Vaajakosken liikuntahallille (Urheilutie 36) on vapaa pääsy.

Vaajakosken Kuohusta mukaan on ilmoittautunut yhdeksän painijaa. Painijoita löytyy eri ikäryhmistä, lisäksi todennäköistä on, että osa nuorista urakoi myös miesten sarjoissa.  Keskisuomalaisista seuroista mukana ovat lisäksi ainakin Harjun Woima Jyväskylä, Suolahden Urho ja Muuramen Yritys.

Keski-Suomen Osuuspankki –painit on vuoden kolmas kaikkiaan kahdeksasta Suomi Cup -osakilpailuista, joten Cupin pistetilanteesta ei voi vielä vetää suuria johtopäätöksiä. Vuoden lopussa eniten Cup-pisteitä keränneet painijat ja seurat palkitaan rahapalkinnoilla, tänä vuonna jaossa on 12 000 euroa. Suomi Cupin osakilpailut tarjoavat takuuvarmasti hyvätempoisia kisamatseja. Varsinkin kansainvälisiä edustuspaikkoja kärkkyvä nuoret painijat osallistuvat osakilpailuihin ahkerasti, niin myös Jyväskylässä. Myös alle 18-vuotiaiden sarjoissa Vaajakosken kisalla on merkitystä näyttökilpailuna kevään kansainvälisiin karkeloihin.

Hyvin järjestetyt kisat ja Jyväskylän keskeinen sijainti takaavat Vaajakosken paineihin vuodesta toiseen hyvän osallistujakaartin ympäri Suomea. Kilpailujen ennakkoilmoittautuminen päättyi tiistaina ja ilmoittautuneet löytyvät netistä osoitteesta: http://usupaweb.azurewebsites.net/ilmo/kilpailu/26/ilmoittautuneet

Kisasivut ja livestream

Lisätietoja: Mika Suhonen, Vaajakosken Kuohu, p. 0400 159434