Kuohu ykkönen Keski-Suomen OP-paineissa

18.3.2017

Vaajakosken Kuohu oli lauantaina 18.3. painittujen Keski-Suomen Osuspankki –painien paras seura, kun lasketaan aloittelijoiden, tyttöjen ja poikien sarjojen tulokset. Vaajakoskelle jäi paineista aloittelijoiden ja poikien sarjoista kuusi mitalia, joista neljä kultaa.

Miesten Suomi Cupissa mitaleja ei sen sijaan Vaajakoskelle jäänyt. Onneksi Harjun Woima Jyväskylän Jonni Sarkkinen piti yllä keskisuomalaisten kunniaa miehissäkin, hän voitti kultaa miesten 59 kg sarjassa. Lisäksi Jonni oli ykkönen poikien 63 kg sarjassa. Jyväskyläläisittäin menestystä voi pitää vähintään hyvä plussana.

Aloittelijoiden, tyttöjen ja poikien sarjoihin osallistui 181 painijaa ja miesten Suomi Cupiin 33 painijaa. Päivän aikana painittiin lähes 350 ottelua.

Vaajakoskelaisista pojissa kultaa vuolivat Juho Lamberg 17-vuotaiden 54 kg sarjassa ja Eetu Lamberg 13-vuotaiden 35 kg sarjassa. Riku Suhonen oli 17-vuotiaiden poikien 63 kg sarjassa 2. Lisäksi mitalisteja aloittelijoissa olivat 23 kg sarjassa Aleksi Keränen 3., 29 kg sarjassa Onni Silvennoinen 1. ja 48 kg sarjassa Arttu Haataja 1.

Tulokset netissä

Keski-Suomen Osuuspankki -painien aloittelijoiden, tyttöjen ja poikien tulokset: http://usupaweb.azurewebsites.net/tupa/kilpailu/11/tulokset