Ajankohtaista

Uutisia

Suomen parhaat alle 18-vuotiaat painijat mittelevät kreikkalais-roomalaisen painin SM-kisoissa Jyväskylän Vaajakoskella tulevana lauantaina 9.4. Kilpailijat ja huoltojoukot saapuvat Jyväskylään, Vaajakosken liikuntahallille (Urheilutie 36) jo perjantaina 8.4., jolloin hoidetaan pois alta lääkärintarkastus, punnitus sekä arvonta.
Kuohun Rasmus Peltola on mukana viikonvaihteessa painittavissa Euroopan suurimmissa painikisoissa Tallinn Openissa. Rasmus painii sunnuntaina vapaata sarjassa 74 kg ja aloitti kisat voitolla.
9.4. Jyväskylän Vaajakoskella järjestettävien alle 18-vuotiaiden kreikkalais-roomalaisen painin SM-kisojen pääyhteistyökumppanit ja sarjaisännät julkistettu!
Torstaina 24.3. ei ole harjoituksia Vaajakoskella, vaan painikoulun korvaava harjoitus on Harjun Woiman salilla klo 18.00 - 19.00 ja kisaryhmän korvaava harjoitus samassa paikassa klo 18.30 - 20.00. Ja salihan löytyy osoitteesta Kangasvuorentie 32 Jyväskylä.
Lauantain OP-paineissa ja Suomi Cupissa oli mukana 228 painijaa. Kisasivulta löydät tulosten lisäksi nyt myös kisapäivän kuvakoosteen.
RSS