Ajankohtaista

Uutisia

Jyväskylässä jaettiin mitaleja 10 sarjassa tasaisesti ympäri Suomen. Keski-Suomeen jäi tällä kertaa ainoastaan kaksi mitalia, Harjun Woima Jyväskylän Jonni Sarkkinen paini hopealle 50 kg sarjassa ja Muuramen Yrityksen Jaakko Moisio 100 kg sarjassa. Vaajakosken Kuohun Nooa Parviainen (54 kg) ja Riku Suohonen (58 kg) olivat omissa sarjoissaan neljänsiä. Vaajakosken Kuohu oli seurapisteissä viidentenä ja paras keskisuomalaisseura. Harjun Woima Jyväskylä seuraava 16.
Vaajakoskella painitaan vielä muutama ottelu ennen kuin finalistit on selvillä. Finaalien alku viivästyy ja on arviolta klo 17.00, ei ainakaan sitä ennen. Pahoittelemme viivästystä.
Alle 18-vuotiaiden SM-painien avajaisten yhteydessä Vaajakoskella luovutettiin Vaajakosken Kuohun pitkäaikaiselle taustavaikuttajalle Hannu Kylmäselle Painiliiton hopeinen reliefi. Huomionosoituksen luovutti Painiliiton puheenjohtaja Jukka Rauhala.
Tässä kertauksena linkit kisojen seuraamiseen netissä.
Puntarilla kävi 128 painijaa ja sarjat julkaistu netissä. Ekan kierroksen otteluja myös tulossa piakkoin samaan ositteeseen. Niin ja livevideota saadaan huomenna kaikilta matoilta!
RSS