Kisat netissä

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Tältä sivulta löydät linkkejä ja ohjeita seurata kisatapahtumia netissä.

Ottelulistat ja -tulokset

Ottelulistat ja tulokset päivitetään nettiin ja niihin pääsee tästä: http://usupa.azurewebsites.net/tupa/kilpailu/1Teknisten ongelmien takia nettipalveluun saakka ei saatu siirrettyä ottelujen 197-233 tuloksia. Palkintojärjestys (6 parasta) ja seurapisteet tulokset-sivulta.

Livestream

Suoraa videostreamia tullaan tarjoamaan koko kisojen ajan kaikilta matoilta. Painit alkavat klo 11.00 ja mitaliottelut klo 17.00 (HUOM UUSI AIKA!). Kultaottelut painitaan kaikki samalla keskimatolla (matto 2). Videolähetys on katsottavissa lauantaina osoitteessa: https://www.youtube.com/user/KIHUTV. Tai tuosta vierestä.

Some-palvelut

Käytämme kisojen ajan aktiivisesti  Facebookia, Twitteriä ja Instagramia. Tykkää ja tilaa ilmoitukset Facebook-sivulta https://www.facebook.com/vaakupaini  ja seuraa meitä twitterissä @vaakupaini ja instagramissa https://www.instagram.com/vaakupaini/ Jos twiittailet itse kisoista, muista käyttää vähintään hastagia #paini, niin kaikki painia seuraavat näkevät kisa-twiittisi!

Periscope-livevideopalvelu on testikäytössä, saa nähdä ehditäänkö sinne mitään julkaista, mutta jos, siellä sitten tunnelmapaloja kisoista videoklippeinä. Tässä palvelussa videot näkyvät netissä 24 tunnin ajan julkaisusta. Periscopesta löydät meidät hakemalla VaaKu paini tai @vaakupaini.

Valokuvat

Dokumentoimme kisojen tunnelmia myös valokuvin ihan perinteisesti nettisivuille. Kuvat julkaistaan näillä sivuilla osoitteessa:Kisakuvia

Yhteistyökumppani
Yhteistyökumppani
Sarjaisäntä 42 kg
Sarjaisäntä 46 kg
Sarjaisäntä 50 kg
Sarjaisäntä 54 kg
Sarjaisäntä 58 kg
Sarjaisäntä 63 kg
Sarjaisäntä 69 kg
Sarjaisäntä 76 kg
Sarjaisäntä 85 kg
Sarjaisäntä 100 kg