Kuohulaisten juoksuja 20. - 25.7.

Markku Savioja
25.7.2016

Antti juoksi viime keskiviikkona Himoksella Uphill Run:in. Hyvin juoksikin sillä 3,3km mittainen ylämäki kulki aikaan 12.42 jolla irtosi kisassa neljäs sija. Tulokset tässä.

Lauantaina juostiin Kuhmoisissa SAUL kansallisten yu-kilpailujen 3000m jossa oli mukana Matti. Tuloksia ei vielä löytynyt, lisäillään kunhan ilmestyy.

Kuhmossa järjestettiin puolestaan lauantaina Kuhmolainen Maraton -niminen tapahtuma jossa Kuohun juoksijoista mukana oli Pekka. Aika 1.33,27 toi puolimaratonin M50 sarjassa toisen sijan. Tulokset.

Lauantaina juostiin myös tuolla hieman pohjoisemmassa, tarkemmin Ylitornion Lohijärvellä. Arvata melkein saattaa kuka Kuohulainen siellä kävi juoksemassa Heinähölkässä. 16,1km mittainen kisa sujui Tommilta varsin mukavasti aikaan 1.03,48 ja sillä irtosi kisan toinen sija. Tulokset tuossa noin.

Tänään juostiin Jämsässä Palsinajärven ympärijuoksu jossa Kuohulaisista oli mukana Matti, Tiina ja Markku. Matti oli M45 sarjan toinen, Tiina N-YL sarjassa neljäs ja Markku M35 sarjan kuudes. Tulokset.