Tiina Hankasalmella, Ari ja Mauno Varkaudessa 11.6.

Markku Savioja
11.6.2016

Tiina kävi juoksemassa Hankasalmella tänään Revontuli Run -kisan. Kohtuullisen vaativalla reitillä kiertävä noin 11km mittainen kisa sujui Tiinalta kaksi viikkoa sitten juostu maraton huomioon ottaen hyvin. Tuloksena naisten kilpasarjan toinen sija ja 2min parannus edellisvuoden aikaansa.

Lisäilen tulokset kun ne nettiin ilmestyy. Muutama kuva tapahtumakuvissa.

Ari kävi puolestaan Varkaudessa juoksemassa hänelle perinteeksi muodostuneen Hurushölkän. Kisa oli Arille jo 26 (!). Hyvin kulki juoksu ja varttimaraton sujahti aikaan 41.54 mikä tarkoittaa selvästi alle 4min vauhtia. Arin poika Iiro jäi isälleen vain hieman alle puoli minuuttia. Saapa nähdä milloin osat vaihtuu... Mukana Varkaudessa oli myös Mauno joka juoksi hienosti puolimaratonin M60-sarjan voittoon ajalla 1.35,45.

Varkauden puolikkaan ja Hurushölkän tulokset löytyy tästä.