Maratonin A-luokka (!) Terwamaratonilla ja Serla-hölkkää

Markku Savioja
29.5.2016

Tiina voitti eilen ylivoimaisesti naisten yleisen sarjan maratonin Oulun Terwamaratonilla. Maratonjuoksuun liian kuumasta kelistä huolimatta aika 3.10,18 on hänen uusi ennätyksensä ja samalla naisten maratonin A-luokan tulos !! Pitkästä aikaa siis Kuohun kestävyysjuoksussa A-luokan urheilija. Hienoa ! Yleisurheilun luokittelurajat löytyy tästä jos joku haluaa lähteä kokeilemaan.

Oulussa oli mukana myös Anna K joka juoksi puolimaratonilla N60 sarjan viidenneksi ajalla 2.14,20.

Oulun tulokset tästä: N Maraton , N60 puolimaraton

Mäntässä juostiin perinteinen Serla-hölkkä (taitaa muuten ensimmistä kertaa järjestetty vuotta ennen kuin allekirjoittanut on edes syntynyt, eli 1971). Tänä vuonna mittaa kisalla oli 7,5km ja ymmärtääkseni reitissä on palattu lähemmäs alkuperäistä reittiä. No mutta joka tapauksessa, mukana oli Kuohun juoksuporukasta hyvä kattaus: Matti, Jukka, Pekka, Timo ja Mikko. Matti voitti M45 sarjan, Jukka oli saman sarjan kolmas. Pekka oli toinen M55 sarjassa ja Timon sarjan kolmas. Yleisessä sarjassa Mikko oli neljäs. Serla-hölkän tulokset.

Valokuvia löytyyy tapahtumakuvia välistä.