Kuohulaisia kisarintamalla

Jukka Eskelinen
8.10.2023

Lauantain pieni tuulen hujakka innosti kuohulaiset kisatantereelle. Aloitetaan Tampereelta. Siellä järjestetyssä kymppi ja puolimaraton tapahtumassa starttasivat Ville kympille ja Timppa puolikkaalle. Hyvin näytti ukoilla kulkevan , Ville painoi hyvän ajan 47.41 ja Timppa puolikkaan 1.32,45, jolla irtosi M55-sarjan voitto. Näyttää Timpalla ero seuraavaan sen verran reilulta, että siinä on kerennyt kuulumisia kysellä ja terveisiä lähetellä matkan varrella. Tuloksia voi ihastella täältä.

Odotetun paluun kilpakentille teki Tommi Haga Runissa. Ja aika tyly paluu olikin, heti ykköspaikka M50- sarjassa kympin matkalla.Hyvä Tommi. Tulokset täällä

Kivijärvellä järjestettiin perinteinen Hannunkivijuoksu. Juoksussa kierretään pururataa sarjasta riippuen kaksi tai kolme kertaa. Kuohulaisista kiertelemässä olivat Seppo V, Eero ja Jukka. Podiumille pääsivät kaikki. Eero ja Seppo olivat sarjansa kolmansia ja Jukka ensimmäinen. Tulokset täällä.

Sitten raporttia hieman kauempaa, Hollannin Eindhovenista. Aleksi oli maratonin starttiviivalla kun pyssy paukahti sunnuntaina aamusta. Ja oli myös hienosti maaliviivalla ajassa 2.45,26. Tuoreeltaan mies oli varsin tyytyväinen suoritukseen ja eikä juoksu jää kuin parisenkymmentä sekuntia hänen ennätyksestäänkään. Hieno veto Aleksi.