Uusia kuohulaisia esittelyssä

Jukka Eskelinen
29.11.2022


Tällä kertaa esittelyssä Laitisen Hannes. Tervetuloa Hyvään Seuraan Hannes !

1.                        Kuka olet ?

2.                        Missä asut ?

3.                        Mikä on suhteesi juoksuun ( kuinka kauan olet harrastunut, osallistutko kilpailuihin vai lenkkeiletkö omaksi iloksi) ?

4.                        Tähän asti paras juoksukokemus ?

5.                        Mitä odotuksia sinulla on Vaajakosken Kuohulta ?

6.                        Mitä tiesit aiemmin Vaajakosken Kuohusta ?

 

Olen Hannes Laitinen. 

Asun perheeni kanssa Laukaassa. Työskentelen tuotekehitystehtävissä Valtralla.

Olen harrastanut liikuntaa koko ikäni; lenkkeilyä, hiihtoa, pallopelejä ja kuntosalia. Lenkkeily on ollut satunnaista. Ensimmäinen liikuntatapahtuma johon osallistuin ja myös harjoittelin muutaman kuukauden säännöllisesti, oli Pirkan hiihto 2013. Sen jälkeen liikunta jäi satunnaiseksi talon rakennuksen yms. kiireiden vuoksi. Osallistuin pariin puolimaratoniin ja joihinkin hiihtotapahtumiin ilman sen kummempaa tavoitetta tai suunnitelmaa. Takaraivossa kolkutteli kuitenkin ajatus, että joskus pitäisi pystyä maraton juoksemaan ja mielellään alle neljän tunnin. Lähestyvä 40-vuoden ikä tuntui sopivalta takarajalta, eli nyt jos koskaan. Vuosi sitten marraskuussa aloitin säännöllisen lenkkeilyn, ja syksyllä maratontavoite täyttyi. 

Paras juoksukokemukseni on viime keväältä Nuts Karhunkierrokselta. Juoksin 34km:n matkan Juumasta Rukalle. Pidin todella paljon tapahtumasta ja mielenkiintoisesta ja sopivan haastavasta reitistä. Siksipä ensi kevään KK:lle on jo osallistuminen varmistettu, nyt hieman pidemmälle matkalle. 

Laukaassa olemme treenanneet porukalla jonkin verran, ja suurin osa harjoitusseurasta on ollut Kuohun edustajia. Kuohu on siis tullut siten tutuksi. Odotan mukavia yhteislenkkejä ja -treenejä.