Juoksuja Vaasassa ja Keurusselällä

Jukka Eskelinen
4.9.2022

Lauantaina juostiin ilosta ja kunniasta kuohulaisittain Vaasassa ja Keurusselällä.

Vaasan veri vapisi kun Kolkkavan Timppa karautti Keski-Suomesta puolimaratonin lähtöviivalle. Timppa juoksi hienosti sarjansa toiseksi taistellen sarjavoitosta viime metreille saakka. Sarjan tulokset täällä.

Keurusselän perinteikäs syyshölkkä juostiin myös lauantaina. Järjestäjä kiitteli Kuohua mukavasta osanottomäärästä, olihan viisi seuran juoksijaa saapunut Keuruulle kisailemaan. Syyshölkän reitti on noin kahdeksan kilometria pitkä. Pääosa reitistä on pientä hiekkatietä ja polkua, asfalttia on noin 1,5 km. No miten sitten juoksut meni ? No hyvin meni. Petteri kiiruhti M40-sarjassa toiseksi, M50 sarjassa Jukka ja Seppo P nappasivat sijat yksi ja kaksi. M60 sarjassa Seppo V ja Eero sijoittuivat seitsemänneksi ja kahdeksanneksi. Tulokset täällä ja muutama kuva täällä.