Kuohulaiset laajalla rintamalla kisailemassa

Jukka Eskelinen
21.8.2022

Lauantaina olivat kuohulaiset laittaneet kisakengät jalkaan ja sitten mentiin. Tapahtumissa nähtiin keltamustaa paitaa ympäri Suomea.

Aloitetaan Turusta. Siellä järjestettiin SM-maraton Paavo Nurmi maratonin yhteydessä. Keli oli lauantaina todella kuuma , lämpötila lähenteli kolmeakymmentä astetta. Kuohun teräsnaisista Tiina ei tästä välittänyt vaan juoksi uuden hienon ennätyksensä ja ensi kertaa alle kolmen tunnin 2.58, 52. Sijoitus tällä suorituksella viides. Tulokset.

Ulla juoksi samasssa tapahtumassa puolimaratonin ylivoimaiseen voittoon vaikka matkalla krampit vaivasivat. Mainittakoon että edelle ennätti miesten sarjastakin vain kaksi juoksijaa. Tulokset.

Turussa kävi juoksemassa myös Hannu. Kuohun ainut 40-luvulla syntynyt karpaasi paineli 5 km aikaan 41,48. Hyvä Hannu, hienoa että kisat maistuu edelleen.

Sen jälkeen Keski-Suomeen ja Himokselle. Siellä järjestettiin noin tuhannen juoksijan voimin juostu Himos Trail. Kuohun edustus löytyy tuloksista 26 km matkalta Toivosen Juhalta, sijoitus kokonaiskilpailussa  kuudes ja M50-sarjassa toinen. Tulokset. Lisäksi samalla matkalla oli kisailemassa Maarit, hieman Juhan perässä. Hyvin juostu myös Maaritilta. Naisten 26 km tulokset täällä.

Eipä ratamatkatkaan jääneet kuohulaisittain lauantaina kokematta. Siitä piti huolen Ami,joka kävi niittaamassa 1 500 metrin kisan kesän toiseksi parhaaseen aikaan 5.41,04. Lämmintä kuulemma riitti radallakin Mäntässäkin.

Ja tiedote päätetään kuohulaisuutisista Niilon kympille. Suonejoella kirmaili vajaa viitisenkymmentä juoksijaa. Kuohulaisista mukana oli Eero. Kepoisalta eteneminen näytti vaikka Eero ei itse menoon kovin tyytyväinen ollut. Tulokset täällä.