Kuohulaisia kisailemassa Muurasjärvellä, Joutsassa ja Konnevedellä

Jukka Eskelinen
2.7.2022

Kolmenkymmenen asteen kuumuus ei kuohulaisia pidättele kisarintamilta. Lauantaina pyyhkäistiin Muurasjärvellä maalaismaraton muutaman välivuoden jälkeen. Reitille mahtuu hiekkatietä, polkuja kuin metsäteitäkin. Taidetaan välillä juosta pätkä ihan pellollakin. Mr.puolimaratonille tämäkin alusta sopii. Timppa kävi niistämässä M55-sarjan voiton. Tulokset.

Joutsassa juostiin niin ikään muutaman tauon jälkeen 8.2 km pitkä joutohölkkä. Puttosen Seppo revitteli kinttuja tulevaa MM-puolimaratonia varten. Näyttää kintut olevan kunnossa, tuloksena M50-sarjan toinen tila. Eero täydensi kuohulaismenestystä , sijoittuen M60-sarjassa kolmanneksi ja Veidin Sepi neljänneksi. Tulokset.

Konnevesi Cross Run oli hieman lyhentänyt reittejään edellisvuosista mutta kuulemma korkeuseroa oli tullut lisää sekä reitti oli nyt enemmän polkujuoksumaisempi. Kuohulaisista mukana olivat Anna, Katja sekä Jani. Kirjaillaan sijoitukset kun tulokset ilmestyvät.