MM-Tampere , kisapäivät 1 ja 2

Jukka Eskelinen
2.7.2022

Aikuisurheilijoilla on Suomessa juhlavuosi kun saimme vihdoin parin peruutuksen jälkeen MM-kisat alkamaan Tampereella. Urheilijoita on liki viisituhatta ja tunnelma todellakin isojen kisojen mukainen.

Kuuma sää suosi tai haittasi , lajista riippuen, kisojen alkupäivinä. Ensimmäisenä päivänä kuohulaisia ei ollut viivalla , mutta toisena sitten jo kolmin kappalein. Maastojuoksussa 8 km matkalla Ari sijoittui hienosti sijalle 5. Sarjassa maan kolme parasta muodostaa joukkueen ja niinpä Arille ripustettiin joukkuehopeaa Suomen maajoukkueen mukana. Kulta jäi vain 10 sekunnin päähän. M60 - tulokset täällä.

Kuohulaisista myös Lehtosen Matti paineli maastoissa. Kovaa meni Mattikin , sijoittuen M55 sarjassa sijalle 11. Sarjan tulokset täällä.

Ratinan stadionilla Jukka juoksi M50 800m välierät, sijoittuen sijalle 7. Tulokset täällä.