Kuohulaisten juoksuja

Markku Savioja
15.6.2022

Anna HHM:ssä
Anna HHM:ssä
Ari ja Seppo Varkaudessa
Ari ja Seppo Varkaudessa
Auli Varkaudessa
Auli Varkaudessa
Jukka ja Seppo Harjulla
Jukka ja Seppo Harjulla

Onpas ollut Kuohulaisilla tapahtumia toimituksen ollessa hieman uneliaana viime aikoina. No, listataan tähän mitä tiedossa on. Ja onhan sitä, nimittäin:

Tiina ja Jukka kävivät Saarijärvellä Paavon kisassa. Tiinalla sujahti kolme tonnia 10.51,55 ja Jukalla kasi 2.21,54 mikä on miehen uusi ennätys kyseisellä matkalla. Tulokset.

Viime lauantaina Varkaudessa juostiin Varkauden puolikas ja Hurushölkkä jossa oli mukana Ari (mr. Hurushölkkä), Seppo V, ja Auli. Ari oli Hurushölkän viides, Seppo puolikkaalla kolmantena ja Auli voitti hienosti sarjansa. Tulokset.

Helsingissä puolestaan juostiin HHM (Helsinki Half Marathon) jossa Vaajakosken Kuohun värejä edusti Anna. Hienosti meni sielläkin, N70 sarjan kakkossija ajalla 2.15,03. Tulokset.

Eero kävi juoksemassa Heikkilänperän hölkässä kympin. Kisan tulokset tässä.

Matti A kiskaisi Orivedellä 1500m aikaan 5.53,26 jolla M60 sarjan voitto. Tulokset.

Ja vielä samaiselle viikonlopulle mahtui kautta aikain ensimmäiset Porin yleisurheilu gamesit. Siellä mukana Kuohulaisista Ulla ja Antti ratakympillä. Ulla kiskaisi kympin kyllä melkoisen mainiosti, voittaen naisten sarjan ajalla 35.27,16. Antti joutui harmittavasti keskeyttämään. Tulokset.

Jyväskylässä kisailtiin toissapäivänä kesän toinen Harju Cup jossa mukana Jukka ja Seppo P. Matkana tällä kertaa 1500m ja kovaa mentiin taas. Jukalle ennätys 4.48,43 jolla kisan voitto, Seppo kolmantena 5.14,14. Tulokset.

Huh. Toimittajalla puskee ottaa märäksi pelkkä näiden kisojen ajattelukin. Hienoa tekemistä Kuohun juoksijat!