Viikonlopun kisailuja

Markku Savioja
6.12.2015

Tommi kävi eilen lauantaina Virossa päättämässä kisakautensa täyteen maratoniin. Tapahtumapaikkana Vändra. Kisa sujui Tommin puheiden mukaan tämän kauden tason mukaisesti. Ajalla 3.06,21 sijoitus oli viides. Tulokset tässä.

Kuopiossa juostiin perinteinen itsenäisyysmaraton ja -puolikas. Mukana Kuohulaisista toimituksen tietojen mukaan Tiina, Niina, Matti ja Pena. Tiina voitti puolikkaalla naisten sarjan hienosti omalla ennätysajallaan 1.29,30. Muiden aikoja ei vaaditulla sekunnin tarkkuudella ole vielä tiedossa joten en ala niitä tässä sen enempää spekuloimaan. Sen verran tietoa kuitenkin savosta on kantautunut että Matilla oli puolikkaalla hieman vatsavaivoja juoksun aikana ja Pena joutui keskeyttämään. Niina juoksi puolikkaan maaliin hyvällä ajalla. Tulokset ilmestynee jossain välissä suurinpiirtein näille seuduille. Yksi kuvakin on tänne saakka kulkeutunut kisasta, siitä voi ihailla naisten voittajan menoa.

...edit jo heti... Eli Matti voitti M40 sarjan puolimaratonin ajalla 1.22,58. Niina oli naisten sarjan kymmenes 1.47,45. Tulokset tässä.