Pentin Pinkaisu juostiin tuulisessa kelissä

Markku Savioja
16.10.2021

Järjestyksessään neljästoista Pentin Pinkaisu juostiin tänään Vaajakosken kaduilla melko tuulisessa säässä. Juoksijoita oli saapunut paikalle ihan mukava määrä (lähtöviivalla 77, maaliinkin tuli saman verran) testaamaan syksyn juoksukuntoa. Reittihän ei ihan niitä nopeimpia ole mutta kovia tuloksia tänään siitä huolimatta juostiin.

Miesten yleisen sarjan nopein Alajärven Ankkureiden Antti Ihamäki kellotti kympillä 32.32. Naisten yleisen sarjan nopein oli puolestaan Anne Kyllönen Kainuun Hiihtoseurasta. Annen aika 39.41.

4,6km reitillä juostiin uusi reittiennätys kun Eemeli Hirvonen (Liperin Taimi) juoksi kovan noteerauksen 15.23. Eemeli täyttää muuten huomenna 16 vuotta.

Kiitos osallistujille ja toimitsijoille, saatiin yhdessä mainio tapahtuma aikaan.

Pentin Pinkaisu palaa ensi vuonna päiväjärjestykseen ja järjestetään keväällä. Tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.