Viikon juoksutukset

Jukka Eskelinen
6.9.2021

Syyskuu alkoi kuohulaisittain pimenevästä Harjun illasta,missä Puttosen Seppo kasasi triplan kasaan ja osallistui viimeiseenkin Harju-cuppiin ja kiskaisi 800 m aikaan 2.31,56. Hyvä Seppo.

Perjantaina kirmattiin Tassuralli niminen hölkkäkisa Seinäjoella. Oli muuten jo kerta numero 50. Hienosti järjestetty pieni tapahtuma, kannattaa käydä. Osallistujana kuohulaisista oli Jukka, sijoittuen M50-sarjassa toiseksi. Tulokset.

Lauantaina Eero ja Anu kävivät juoksemassa Jämsän Partalassa paikallisen kirmaisun. Anu porhalsi hienosti toiseksi ja Eero neljänneksi. Tulokset kuvan muodossa vieressä.

Sunnuntaina oli kovasti sykettä kun järjestimme oman kisan , vuorossa oli jännittävä ratakilpailu 5 000m. Kyseessä on ikähyvityksen huomioiva kilpailu, missä lopputuloksia ei vielä maalintullessa tiedä. Kisan huipensi naisten sarjan voittoon juossut Riitta Rasimus. Naisten sarjan voiton lisäksi Riitta juoksi uuden upean Suomen ennätyksen 80- vuotiaiden ikäluokassa. Kuohulaisista palkinnoille juoksivat Anna ( 3.) ja Ami ( 3.) Muita kuohulaisia mukana myös Matti A, Jani ja Katja. Sekä iso määrä toimitsijoita. Kiitos kaikille. Tulokset.

Sunnuntaina myös Kolkkavan Timppa oli juoksupäällä, arvatkaas matka---oikein, puolikas. Tampereelta tuomisina oman sarjan kolmostila. Tulokset.