Kuohulaisia kisaamassa laajalla rintamalla viikonloppuna

Jukka Eskelinen
2.8.2021

Jaakon juoksussa sarjavoittoihin Katja, Jani, Sepi ja Manu

Heinäkuu vaihtui viikonloppuna elokuuksi. Sekä lauantaina että sunnuntai kävi kova tohina juoksurintamalla.

Lauantaina kuohulaisia paineli menemään monessa eri kisasssa. Eero kävi kipaisemassa puolimaratonin Hämeenlinnan kaupunkimaratonilla. Eero oli M60 -sarjassa kahdeksas, tulokset sarjasta täällä.

Haapajärvellä Kuusaan kylällä järjestettiin Kuusaa- maraton, Timo kävi voittamassa rohkeasti nuorempien M40 sarjan. Tulokset.

Viitasaaren Löytänän kylälle on heinäkuun loppuun vakiinnuttanut paikkansa Jaakon juoksu. Vajaan kympin mittaisessa kisassa tuli hienosti kuohulaismenestystä, neljä kuohulaista ja neljä sarjavoittoa. Voittoihin juoksivat Jani, Katja, Seppo V sekä Manu. Tulokset.

Aikuisurheilijoiden osalta monelle koitti kesän kohokohta, kun aikuisurheiluliiton SM-kisat järjestettiin Mikkelissä. Kyllä oli hienosti järjestetyt kisat, kiitos Mikkelin Kilpa-Veikoille. Talkoolaisia oli mukana yli 200 ja ilman heitä ei tietenkään kisoja olisi pystytty järjestämään. Kisat kiinnostaa myös urheilijoita vuosi vuodelta enemmän, nytkin urheilijamäärä nousi yli tuhanteen. Kuohulaisia oli mukana seitsemän hengen iskuryhmä. Lauantaina aamusta Anna ja Lehtosen Matti avasivat päivän mitalijuoksuilla. Molemmilla matka oli 5 000m. Anna otti pronssia ( M65) ja Matti hopeaa ( M50). Iltapäivällä jatkettiin 800 m matkoilla. Ahosen Matti tykitti kauden parhaansa, sijoittuen sijalle 7 ( M60). Päivän päätös kuohulaisjuoksujen osalta oli M50 800m, siinä Puttosen Seppo juoksi kauden parhaansa sijoittuen viidenneksi ja Jukka neljänneksi ennätyksellään. Lauantain kuohulaistulokset.

Sunnuntaiaamusta Anna jatkoi urakointiaan, tällä kertaa matka oli 10 000m ja samoin kuin edellisenä päivänä, matkalta irtosi pronssimitali. Antti ( M35) juoksi hetkeä myöhemmin saman matkan , taistellen sateessa hopeaa , jääden ainoastaan viitisen sekuntia ennätyksestään. Iltapäivällä edellisen päivän tapaan matkat lyheni. 1 500m matkalla mukana olivat Ami ja Jukka. Ami tykitti M60- sarjan neljänneksi ja Jukka ennätyksellään pronssille. Olihan hienot kisat, ensi vuonna aikuisurheillaan SM-kisat Pietarsaaressa. Mutta sitä ennen vaikka ja mitä. Sunnuntain kuohulaistulokset.

Onnea kaikille viikonloppuna kisanneille.