Kuohulaisia Muuramessa, Ruovedellä ja Vehmersalmella

Jukka Eskelinen
19.7.2021Viime viikolla kuohulaisia kipaisi lappu rinnassa monella suunnalla. Tiistaina kiskaistiin kovassa helteessä 800 m Muuramessa.Rautaisessa ratakunnossa oleva Puttosen Seppo lasketteli selkeään voittoon ajalla 2.34. Kisailijoita näihin kilpailuihin toivotaan enemmän kun kerran kisoja järjestetään, laittakaapa kilpailukalenteri syyniin. Järjestäjät tykkäävät kun kisailijoita on enemmän kuin toimitsijoita. Hatunnosto Muuramen Yrityksen suuntaan. Tulokset.

Lauantaina tapahtui Ruoveden suunnalla, siellä juostiin Murole-hölkkä. Noin 8 km matkalla mukana oli kovaa kesäkuntoa uhkuva Anu, joka juoksi hienosti podiumille, ollen kolmas. Hyvä Anu ! Tulokset.

Sunnuntaina oli hieman erilaisempi ratakisa Kuopion Vehmersalmella. Kyseessä oli perinneurheilukilpailut. Hiekkakenttä oli parhaat päivänsä nähnyt kahdeksankymmentä luvulla ja kasvusto oli peittänyt pinnan. Mutta eipä haitannut, pääasia että oli hyvä kisareissu ja saatiin hyvä kova harjoitus. 3000m matkalla mukana Ami, Manu , Matti A ja Jukka. Tulokset