Helteet jatkuu mutta Kuohun juoksijat jaksaa painaa

Markku Savioja
13.7.2021

Viime viikonloppuna nähtiin taas Kuohulaisia ympäri Suomen maata kovasta helteestä huolimatta. Toimitukseen saakka kantautuneiden tietojen mukaan ainakin Ylläs-Pallas polkujuoksussa, Keuruun Yömaratonilla sekä Oriveden yu-kentällä esiintyi Kuohun juoksijoita.

Pohjoisen poluilla oli mukana Anna, joka juoksi kunnioitettavan 66km mittaisen polkujuoksun. Mainitun matkan tulokset täällä.

Keuruulla juoksivat puolimaratonin Katja (N40 sija 2, 1.47,29), Timo (M50 sija 3, 1.35,20) Marko (M40 sija 6, 1.38,52, ennätys) ja Eero (M60 sija 7, 2.01,49). Lisäksi Anu juoksi varttimaratonin aikaan 48,14 ollen naisten sarjan neljäs. Keuruun tulokset.

Orivedellä juostiin radalla 1500m, mukana kova karpaasikolmikko Jukka, Ami ja Matti A. Jukalle ulkorataennätys 4.59,11 ja M50 ykkönen. Ami 5.28,88 ja Matti 5.54,97 M60 sarjassa ykkönen ja kakkonen. Oriveden kisan tonnivitosen tulokset tässä.