Ukot Kurikassa

Jukka Eskelinen
24.5.2021

Kisoja alkaa löytyä kun välimatka ei ole este. Kuohu-ukot kävivät kirmaamassa Tainusjärven hölkässä puolikasta ja kymppiä. Tainusjärvi on pieni kylä entisessä Jurvan, nykyisessä Kurikan kunnassa. Paikallinen kyläyhdistys järjestää hölkkää jo monivuotisella perinteellä. Tällä kertaa juoksijoita oli ennätysmäärä , yli 60.

Kuohulaisista kympin taivalsi Manu, sijoittuen hienosti 50 +- sarjassa kolmanneksi. Puolikaalla koettiin pieni episodi kun reitin ohjaus opasti kärkijuoksijoita väärälle reitille 4 km kohdalla. Eniten tästä kärsi Matti joka oli siinä vaiheessa jo kaukana muusta ryhmästä. Oikealle reitille kuitenkin päästiin ja maaliin tultiin. Hyvää kulkua kaikilla kuulosti olevan vaikka harhajuoksu ajoissa näkyikin. Silti 50 + sarjassa kolmoisvoitto sekä Veidin Sepon kutostila.