Mr. Hurushölkän juhlajuoksu

Jukka Eskelinen
27.9.2020

Lauantaina 26.9 kirjoitettiin historiaa Varkaudessa, kun Savon oma poika Kuohun juoksjoiden rehtori Ari Surkka juoksi uskomattoman Hurushölkän numero 30. Kyllä luit ihan oikein, näin monta kertaa on Ari juoksun ( Hurushölkkä 10,55 km) juossut. Onpa kerran tapahtunut sellainenkin , että juoksu peruttiin mutta peruutus ei Aria miellyttänyt vaan hän juoksi " protestijuoksun" itsekseen. Tämä tapaus noteerattiin myös paikallisessa mediassa. Tämän jälkeen kilpailua alettiin järjestämään uudelleen.

Hyvin se tossu nousee rehtorilla edelleen, yleisen sarjan kilpailussa sijoitus oli kolmas. Ja vaikka Arin omin sanoin ei sattunut ihan paras päivä , vauhti oli neljän minuutin kilometrivauhtia. Kertoo taustasta ja hyvästä harjoittelusta.

Hurushölkkä on nykyään osa Varkaus Puolikas - nimistä tapahtumaa, paikalla kuohulaisista olivat myös Eero ja Seppo P. Laitetaan tähän tulokset kun ilmestyvät. Sen verran tietoa jo on , että Arin hienon juoksun lisäksi Seppo voitti puolikaan M50 sarjasta. Toimitus onnittelee.