Kuohulaisten viimeaikojen juoksuja

Markku Savioja
23.8.2020

M60 SM hopeaa 4x1500m (Seppo V, Ami, Eero, Matti A)

Jonkin verran ehti vettä Vaajavirran läpi kulkeutua viimeisimmän kisapäivityksen jälkeen ennenkuin toimitus pääsi taas näppäimistösorvin ääreen. Mutta kun katselee Kuohulaisten viime aikojen kisasuorituksia niin mikäpäs tässä on tuloksia tänne sorvailla. Tässäpä tulee (ja jos joku unohtui niin laittakaa viestiä allekirjoittaneelle).

Kuukan hölkässä Uuraisilla oli mukana Matti L, Seppo P, Eero ja Tiina. 6,7km mittaisella vaihtelevalla reitillä Tiina juoksi hienosti naisten sarjan voittoon. Kisan tulokset täällä.

Lumperon hölkkä juostiin Saarijärvellä heti Kuukan hölkän jälkeen seuraavana päivänä. Matti L kävi hakemassa 13,1km mittaisen kisan M50 sarjan voiton ja Eero M60 sarjan kakkossijan. Tulokset.

Haminassa juostiin samana päivänä 16.8. Haminan puolimaraton jossa Timo juoksi M50 sarjan voittoon ajalla 1.36,39. Haminan tulokset löytyy täältä.

Kaipolassakin juostiin mainittuna päivänä. Siellä Kuohun keltaista kantoi Ami, joka juoksi 800m hienosti aikaan 2.38,14. Tulokset pdf muotoisena tässä.

Tänä viikonloppuna Kuohulaisia on havaittu Turussa jommalkummal puolel jogge, Himoksen poluilla, radalla Kouvolassa ja Helsingin kaduilla.

Otetaas stadi ensimmäisenä käsittelyyn. Antti kävi juoksemassa Helsinki Marathon -tapahtumassa puolikkaan aikaan 1.13,18 ja oli upeasti miesten kakkonen. Eikä muuten jäänyt ykkössijakaan kauas (16sec). Tulokset.

Turussa Paavon Nurmi Marathon -tapahtuman kympillä juoksi Hannu ajan 1.10,56 mikä ei miehen omien puheiden mukaan ajallisesti tyydyttänyt mutta hyvä fiilis jäi. Hienoa Hannu! Turun tulokset tässä.

Jämsän Himoksen mäissä juostiin Himos Trail polkujuoksukisa. Mukana Kuohulaisista Jani ja Anna K. Jani juoksi hienosti miesten 36km sarjan neljänneksi ja Anna paransi naisten 26km sarjassa viime vuotista aikaansa noin kymmenellä minuutilla. Kisan tulokset.

Ja loppuun vielä jalometallia jota oli jaossa Kouvolassa aikuisurheilun SM viesteissä. Kuohulta oli mukana M50 ja M60 viestijoukkueet jotka kumpikin juoksivat 4x400m ja 4x1500m viestit. M50 joukkueessa juoksivat Reijo, Tommi, Matti L ja Seppo P. M60 joukkueessa Seppo V, Ami, Eero ja Matti A. Viiskymppisissä tonnivitosen viestistä hopeaa ja samalla matkalla kuuskymppiset nappasivat täsmälleen samanvärisen kiekon kaulaansa. Nelosen viestit toimivat kestokoneille lähinnä verryttelynä mutta hyvin meni nekin, M50 joukkueelle hopea, M60 viidentenä maalissa. Onnittelut SM mitaleista! Viestien tulokset täällä.

Huh. Tässähän tuli lämmin. Täytyypä lähteä ittekkin lenkille jos vaikka joku päivä nimi täällä vilahtais muuallakin kuin toimittajana :)