Markku Savioja
23.2.2020

Katrin, Suomen Mestari!
Miesten 4x200m viestijoukkue

Hieno määrä Kuohulaisia osallistui tänä viikonloppuna Tampereen Pirkkahallissa järjestettyihin aikuisurheiluliiton SM hallikisoihin. Keltainen oli kovaa valuuttaa radalla tänäkin vuonna sillä kotiintuomisina kisoista oli kuusi SM mitalia joista kaksi kultaista!

Mitaleille ylsivät

• Katrin (kultaa N45 400m, tämä on muuten erityismaininnan paikka sillä toimituksen tiedossa ei ole että Kuohulaisjuoksija olisi koskaan aiemmin voittanut SM kultaa missään sarjassa 400m matkalla).
  • Tiina (kultaa N40 3000m ja hopeaa N40 1500m)
  • Antti (hopeaa M35 1500m)
  • Niina (pronssia N40 1500m)
  • Riitta-Liisa (pronssia N65 3000m)

Lisäksi mukana kisaamassa olivat Seppo, Jukka, Matti L, Matti A, Ami sekä Teuvo.

Mainitaan muuten vielä miesten ja naisten 4x200m viestijoukkueet, mikä noin matkana menee "hieman" kestävyysjuoksun alarajalle mutta upeasti Kuohulaiset senkin ottivat haltuun.