Hyvää Uutta Vuotta 2020!

Juha Toivonen
1.1.2020

Kuohun juoksijat ottivat uutta vuotta vastaan Paviljongin Pamauksessa suurella joukolla. Kisaan ryhmittyi ennätysmäärä osallistujia, peräti 318 kpl, mikä on oikein mainio asia tälle hienolle tapahtumalle. Kuohulaisia reitillä 13 ja ainakin ilopillerimme Pentti kannustamassa ja Antti Katrinin jäniksenä.

Joka vuosi kisasta jää mieleen jotain erikoista ja muistettavaa, niin tälläkin kertaa ja heti startissa. Liekö kyseessä Pohjois-Korean ohjuskokeilu tai muu vieraanvallan raketti, joka lähetti juoksijat matkaan noin 25 sekuntia ennen virallista lähtöaikaa jonka piti olla tasan klo 18. Koska chip ajanottoa ei ollut lähdössä, niin loppuaikoihin täytynee lisätä tämä "varaslähtö". Kerrottakoon että lähettäjä oli hieman käärmeissään kun porukka säntäsi matkaan ennen aikojaan, mutta milläpä tuollaisen massan pitäisi hallussa, eikä sitä oikein voi juoksijoidenkaan piikkiin laittaa vaikka kuuluttaja kertoi starttiin olevan 30 s aikaa ja siitä noin 5 s päästä oltiin jo reitillä.

Matkalla oli myös erilaisiin kostyymeihin pukeutuneita juoksijoita värittämässä tapahtumaa, pukukategorian voittanut dinosaurus näytti olevan jonkinlaisissa ongelmissa Kuokkalan sillalla, joko dinon varusteet pettivät tai luonto kutsui. Maaliin ilmeiseti kuitenkin päästiin.

Keli oli erinomainen, muutama pakkasaste, ei häiritsevää tuulta, pientä liukkautta sekä kuhmuraa toki oli.