Viikonlopun Kuohulaisjuoksut

Markku Savioja
6.10.2019

Kuohulaiset Pieksämäellä. Kuva by Pena.
Kuohulaiset Pieksämäellä. Kuva by Pena.

Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna oli Kuohun juoksijoita kisailemassa melkoisen monessa kisassa. Pitkä kausi takana mutta ei puhettakaan että juoksijoiden kisailuvauhti rauhoittuisi.

Perjantain ja lauantain aikana juostiin nykyään varsin suosituksi muodustunut Vaarojen Maraton -polkujuoksu jossa mukana oli 42km matkalla Anna K. 42km tulokset tässä.

Eilen lauantaina juostiin Laukaassa...Laukaalla, okei...Laukaan Kuhankoskella, Kolmen Sillan Lenkki jossa oli mukana Kuohulaisista Harri ja Teuvo. Harri voitti M40 sarjan ja Teuvo oli M60 sarjassa toinen. Tulokset.

Lauantaina juostiin myös Punkaharjun halkijuoksu (jo viidettäkymmenettä kertaa!). Mukana juhlajuoksussa oli Kolkkavan Timo joka voitti M50 puolikkaan. Tulokset tässä.

Tänään juostiin Pieksämäellä Osmon Superhölkkä. Mukana oli iso nippu Kuohulaisia. Penan ottama kuva ohessa. Hyvin meni sielläkin nimittäin Harri voitti M40 puolimaratonin, Matti M50 puolikkaan kolmas, Ami M60 puolikkaalla toinen, Niina N40 puolikas ja toinen, Seppo V M55 kokomaratonilla toinen ja Eero M60 kokonaisella viides. Maratonille lähti lisäksi Manu mutta joutui keskeyttämään. Osmon tulokset löytyy järjestäjän sivuilta tästä. Lisätään meidänkin sivuille kun ilmestyvät sellaiseen formaattiin että onnistuu kopiointi.

Niin ja olihan tänään Jyväskylässäkin kisa kun Jyväskiepin juoksu juostiin Halssilan vaativilla pururadoilla. Toimituksen tietojen mukaan siellä oli mukana Kuohulaisista ainakin Tero. Tuloksia ei vielä löytynyt mutta kyllä ne sieltä nettiin putkahtaa nekin jossain vaiheessa.