Kisailuja Keuruulla , Kuopiossa , Levillä, Jämsässä ja Nuuksiossa

Jukka Eskelinen
7.9.2019Keuruulla räpsäytettiin syyshölkkä orastavan syksyn kunniaksi. Kuohulaisista reitillä painelivat kovaa Matti, Harri, Teuvo ja Petteri. Ja kun palkinnoiksi oli sarjojen kolmelle parhaalle pokaalit, toki kaikki neljä herraa ne käsissä kisapaikalta poistuivat. Liekö lentävä reportti Pena taas lietsonut ukot hurjaan iskuun. Hieno veto joka tapuksessa kaikilta ja kiva nähdä Teuvo pitkästä aikaa kisatantereella.Vieressä kuva podiumukoista ( kuva lentävältä reportterilta). Tulokset.

Keuruun lisäksi juostiin myös Kuopiossa. Siellä oli tänä viikonloppuna maratontapahtuma. Kympin siellä kiskaisi Mikko ( 52.02) ja Timo M50 sarjassa puolikkaan kolmantena ajalla 1.30.33. Hienoa työtä myös siellä Savossa. Kaikki tulokset täällä.

Leville matkusti sitten Eero kipaisemaan koko maratonin. Hyvinhän sen Eero juoksikin, aikaan 4.08 jolla irtosi oman sarjan neljäs sija. Hyvä Eero !

Jämsän Partalassa kirmaisivat Janne E ja Anu. Pariskunnasta Janne oli tällä kertaa niskan päällä. Janne oli kuntosarjan ykkönen ja Anu heti perässä kakkonen. Tulokset kuvan muodossa tuossa vieressä.

Nuuksion poluilla taivalsi Anna K koko maratonin aikaa 7.59.18. Huikeasta urakasta huikeasti onnea Annalle.