Vauhdikas ja kesäinen kisaviikonloppu

Jukka Eskelinen
1.9.2019

Elokuu viimeinen viikonloppu kirvoitti monen kuohulaisen kisakenkää. Kuohun juoksijoista aktiivisin kisailija Harri korkkasi viikonlopun Pylkönmäellä järjestävässä Sakun hölkässä. Kisakengät osoittivat oikeaan suuntaan ja omassa sarjassa napsahti toinen sija. Podiumkuva  täällä ja tulokset täällä.

Lauantaina Harrin osalta kisat jatkuivat Jämsänkosken saunalenkillä. Vauhtia piisasi yleisen sarjan viidennelle sijalle. Mukana saunalenkillä ensimmäistä kertaa Kuohun edustusasussa oli Eskelisen Janne, sijoittuen hienosti kuntosarjan kolmanneksi.Tuloksia voi ihmetellä täältä. vauhdikkaat kuvat herroista tuossa vieressä. Lauantaina Tampereen maratontapahtumaan oli matkannut Hannu, joka kipitti kisassa kympin verran ajassa 63:12. Hannu oli kohtuu tyytyväinen juoksuun, näin on toimituskin.

Lauantain Kuohulaiskansainvaellus tehtiin SAULin SM-maantielle Ristiinaan. Upeasti 11 juoksijaa marssi lähtöviivalle. Jo matkat, verryttelyt ja muu virittäytyminen oli kerrassaan mahtavaa ja onhan tuo jo sen kokoinen porukka että alkaa jo huomio kiinnittymään . Hyvä ME !

Ja juostiinkin siellä, mitalit nappasi hurjassa vireessä oleva Tiina ( N35 1.) , paluun kisakentille tehnyt Pete ( M45 2.). Joukkuemitskut ripustettiin M45- joukkueelle ( Markku, Jukka, Pete ) ensimmäisestä sijasta ja kolmannesta M60 - joukkueelle ( Ami, Manu ja Jussi). Kisajärjestäjän sivulla kuvia ja tuloksia täältä. Vieressä ryhmäkuva paikan päältä.

Ja kun sunnuntainakin juostaan kilpaa niin Harrihan se jaksaa kisan vääntää. Tällä kertaa kisa oli Kyyjärvellä Betset- hölkän muodossa ja podiumpaikan Harri sieltä nappasi heti Hakolan Jarin perässä. Mainittakoot että kympin pituus oli 10,4. Tulokset ja kuva löytyy täältä.

Paljon Onnea kaikille kirmanneille ja tsemppiä harjoitteluun, muistakaa välillä levätä ja syödä hyvin : ).