Kuohun Tasoittava 5000m juostu

Markku Savioja
25.8.2019

Tasoittava juostiin tänään hienossa syyskelissä. Mukana rataa kiertämässä oli varsin mukavat 27 juoksijaa. Tänäkin vuonna molemmissa sarjoissa käytiin voitosta sekuntitaistelu ja ikähyvitys takaa että jännitys sijoituksista säilyy palkintojenjakoon saakka. Loppukiri kannattaa siis ottaa vaikka olisi yksin maalisuoralla :)

Järjestävän seuran Matti Lehtonen voitti miesten sarjan ikähyvitetyllä ajalla 15:20. Vain 3 sekuntia jäi kisan kakkonen, Hollolan Heino Aalto ajalla 15:23. Kolmanneksi sijoittui Jari Kinnunen Kajaanin Urheilijoista ajalla 16:27.

Naisten puolella voiton vei Pirjo Hänninen jonka ikähyvitetty loppuaika oli 17:35. Toisena Kuohun Riitta Hämäläinen 17:44 ja kolmantena Konneveden Urheilijoiden Outi Valkonen 19,04.

Nopeiten vitosen juoksi tänään miehistä Jussi Eskola (JKU) 16:46 millä ajalla ikähyvitys huomioiden Jussi oli miesten sarjan viides. Naisten nopein oli Kuohun Niina Akgun ajalla 21:14 joka ikähyvitettynä oikeutti naisten sarjassa myös viidenteen sijaan.

Kiitos kaikille osallistujille, ensi vuonna mennään taas. Sitä ennen keväällä Pentin Pinkaisu johon tämän kisan osallistujille osallistuminen puoleen hintaan.