Kuohulaisia kisoissa

Markku Savioja
24.5.2015

Kuohun juoksijat ovat taas kiertäneet kipittämässä ympäri Suomenmaata. Tommi juoksi torstaina Turun kupeessa Littoistenjärven ympärijuoksun (8km). Ja kun Tommin käymästä kisasta on kyse niin eipä taas ihan heti tuloksia löytynyt... Mies ei ihan HCR-tyyppisiä kilpailuja kiertele. No lisätään tulokset kun löytyy. (löytyi ! Tässä.)

Eilen lauantaina Tampereella puolestaan kävi Kuohulaisista Jukka joka osallistui Raholan kympille. Erittäin kovassa tuulessa puskettuna aika 39.16 ja M40 sarjan sija 4 on varsin hyvä suoritus. Tulokset.

Eilen juostiin myös Suolahdessa kovassa tuulessa. Siellä paikalla olikin mukavasti seitsemän Kuohun juoksijaa. Jokainen sai kotiinviemisinä palkinnon joten ei ihan huonosti mennyt sieläkään. Sarjavoittoon ylsi Matti ja Pena. Tulokset.