Kuohun juoksijoita Saulin puolikkaalla ja Leppävirralla

Jukka Eskelinen
13.4.2019

Kevät tulee ja juoksutapahtumia alkaa olla jokainen viikonloppu. Saulin puolikkaalta harmiksi vaivat ja vime hetken sairastelut kutisti porukan aika pieneksi. Mutta rosteria löytyy sen verran että aina sinne edustusta saadaan. Viivalle pääsivät Anu , Anna K ja Riitta.

Ja upeasti ladyt juoksivatkin , Riitta nappasi omassa sarjassa pronssia, Anna oli neljäs ja Anu kuudes. Lisäksi trio voitti joukkueena pronssia. Mainittakoon että Anu juoksi ensimmäisen juoksukisansa ikinä, joten ei huono paikka aloittaa ja reippaasti kiihtyvä 1.42 antaa viitteitä että kovaa vielä mennään ja mentiin toki jo nyt. Hienoa ja onnea kaikille. Muutama kuva täällä, tuloksia pääsee tarkastelemaan täältä.

Kuohukolmikko oli täräyttänyt myös Savon mualle, Leppävirralle. RaneSport nimellä kulkeva kisa oli kerännyt mukavasti viitisenkymmentä juoksijaa. M45 sarjassa Matti sijoittui kolmanneksi ja M55 - sarjassa Laukaan jo legendaariseksi taistelupariksi muodostunut Seppo ja Manu sijoittuivat sijoille 4 ja 5. Tällä kertaa Seppo siis aavistuksen nopeampana. Varmasti on jälkipeleistä olleet lasit huurussa tulomatkalla. Hyvä Ukot ! Muutama kuva täällä , tulokset täällä.