Hipposhalleissa Kuohulaisia

Markku Savioja
3.2.2019

Janne ja Antti lähtöviivalla lauantaina MYL 3000m

Hipposhallissa järjestettiin tänä viikonloppuna hallikisat ja mukana oli useita Kuohun juoksijoita.

Lauantaina juostiin yleisen sarjan 3000m jossa Antti ja Janne ottivat muiden lisäksi myös toisistaan mittaa. Tällä kertaa Antti oli kaksikosta aavistuksen nopeampi ajalla 9.31,35 (sijoitus 7), Jannen tullessa heti seuraavana maaliin ajassa 9.33,42.

Aikuisurheilusarjojen 800m oli myös ohjelmassa lauantaina. Kaikkien ikäluokkien yhteislähdössä olivat mukana Jukka, Seppo P sekä Manu. Kovaa mentiin tässäkin, Jukka 2.23,55 ja kisan voitto, Seppo 2.28,69 toisena ja Manu neljäs 2.53,47. Jukka ja Seppo juoksivat kasin ennätyksensä, toimitus onnittelee.

Tänään sunnuntaina urakoi Jukka vielä toistamiseen kun aikuisurheilijat juoksivat 3000m. Eipä paljoa eilinen kasi jaloissa painanut kun tässäkin tuli uusi hieno ennätys mikä kirjataan nyt 10.25,81. Ja toimitus onnittelee taas.

Kisan kaikki tulokset löytyy täältä ja tietenkin omilta sivuilta täältä.

Villen ottamia kuvia voi katsella tästä linkistä.