31.12.2018

Se on Antti, sairaan nopee! (Kuva Markku S?!)
Juhis ja vaimoke
Jukka ja poksu

Mikä olisikaan parempit tapa ottaa uutta vuotta (ja palkintoja) vastaan kuin käydä hieman kirmailemassa kilpailumielessä?!

Vaajakosken Terä järjesti viidettä kertaa Palviljongin Pamauksen Jyväskylän ytimessä ja perinteisesti seuramme edustus oli runsasta: 5 km juoksivat: Juha S, Timo ja Elina. Kympillä hapottelivat Antti (pronssia!), Jani, Harri, Seppo (M50 2. sija!), Juha T (tuloslistassa nimi muutettu ja seura poistettu), Pekka, Ville ja Anna K. Myös Hannu, Markku ja Ami oli paikalla kannustamassa ja tsemppaamassa. Keli oli navakkaa etelätuulta, mutta muuten hieno juoksukeli ja rakettien paukkeen säestämä kisa.

Tulokset 10 km ja 5 km.

Jukka puolestaan imutti (*) Orimattilassa itsensä huimaan kyytiin, omassa sarjassaan 2. sija, kokonaiskisassa hienosti 5. Tulokset.

Matti taasen laukkasi (ei aiheuttanut hylkäystä) hienosti Saarijärvellä M50 sarjan voittoon ja kokonaiskisassa sijalle 2, epäilemättä idyllisessä vajaan 20 kilpailijan kisassa.Tulokset.