Kuohuhuuma jatkui myös Finlandia päivä kakkosella

Jukka Eskelinen
15.9.2018

Bang, siitä lähti maraton matkaan puolilta päivin lauantaina. Keli oli mukavan viileä , pientä sadetta tuli siellä täällä muttei häiriöksi. Kimmo, Mikko ja Vanhasen Jussi lähtivät kuohulaisista täydelle matkalle. Kimmo joutui jättämään matkan kesken viidentoista kilsan jälkeen. Mikko ja Jussi painoivat matkan maaliin. Onnea ukoille.

Puolikkaalla pyyhälsi sitten isompi porukka kuohulaisia. Naisista vauhdissa olivat Katrin, Anna K ja Niina. Katrinille ja Niinalle napsahti oma ennätys. Niina ja Anna K sijoittuivat  lisäksi loistavasti sarjoissaan toiseksi. Onnea kuohuttarille.

Puokin ukkolaumassa onkin luettelemista ja hienoa lueteltavaa se onkin. Yleisessä sarjassa tuulispäänä painatti Sampsa viidenneksi, kovalla ajalla 1.24. M40 sarjassa Kokon Jani painoi myös hurjasti, palkintona tuli kakkossija sekä oma ennätys.. M45-sarjassa tuli voitto, sen nappasi Juhis. Kilometritehtailua jatkoi Markku , joka otti puolikkaan tällä kertaa treeninä. Tämä treeni toi sijan 9. Kaikkein kovin sarja oli M50, koko kisan neljästä parhaasta kolme oli M50 sarjasta. Matti sijoittui tässä sarjassa kolmanneksi vatsavaivoista huolimatta. Sitten vähän uutta happea keuhkoihin ja jatketaan sarjaan M55, siellä Reijo oli sijalla 6 ja Veidin Sepi sijalla 12. Hannu joutui harmittavasti keskeyttämään. Onnea kaikille upeista suorituksista. Oli hienoa olla kannustamassa näin upeaa juoksijakaartia !