Manu Suonenjoella, Harri ja Pena Saarijärvellä, Hannu Tampereella

Jukka Eskelinen
25.8.2018

Juoksijalegendan Niilo Korhosen mukaan nimetty Niilon kymppi juostiin lauantaina Suonejoella. Hyvä tapahtuma ja tasainen reitti houkutteli tapahtumaan nelisenkymmentä juoksijaa. Kovatasoisessa M60- sarjassa kisassa mukana oli myös Manu, joka sijoittui kuudenneksi. Tulokset.

Saarijärven Mahlulla juostiin Kontti-hölkkä. Siellä kuohulaisista mukana oli Harri ja Pena. Harri nappasi kakkostilan 16 km kisassa ja Pena oli kuudes 3 km matkalla. Hyvä ukot ja kiva kun Penakin oli pitkästä aikaa lappu rinnassa. Tulokset.

Hannu käväisi Tampereen maratontapahtumassa kiskaisemassa taasen kympin. Alkaa pikkuhiljaa juoksu kulkea, pari minuuttia nimittäin lähti ajasta verrattuna viime kertaan. Hyvä Hannu. Tulokset.