Menestystä SAULin SM yleisurheilussa. Anna K ja Hannu Paavo Nurmen maratontapahtumassa. Anna A Himoksella.

Jukka Eskelinen
18.8.2018

Lauantaina taisteltiin toista päivää Helsingissä SAULin SM- mitaleista yleisurheilussa. Tapahtumapaikkana oli legendaarinen Eläintarhan kenttä. Kuohulaisia taistelijoita oli mukana 5 kappaletta, suoriutuen kaikki hienosti tehtävästään. Kaikki juoksivat 5000 m kirmaisun. Niina juoksi ennätyksensä , ollen sarjansa neljäs. Tiina taas jäädytti kellot todella kovaan aikaan , voittaen ylivoimaisesti ennätyksellään muut. Antiltakaan en löytänyt tilatopajasta aiempaa 5000 m aikaa, joten PB se on sitten hänellekin. Lisäksi vielä hopeaa kaulaan. Hopeaa voittiat myös Tommi ja Matti, eikä ukoilla voittokaan kaukana ollut. Hieno Kuohugang !  Tulokset ja muutama kuva.

Anna K puolestaan kävi kipaisemassa hienosti puolimaratonin Turussa Paavo Nurmen tapahtumassa, samassa tapahtumassa Hannu jatkoi kiivasta kisatahtia suoriutuen kympistä. Hyvä ! Tulokset.

Anna A valloitti Himoksen rinteitä , tulos oli hyvä vaativalla reitillä. Yleisen sarjan 16. Tulokset.