Kuohulaiset lauantain hölkissä

Jukka Eskelinen
9.6.2018

Kun ei sitten innostuttu lähtemään SAULin viesteihin, kirmailtiin muissa kisoissa. Ensimmäistä kertaa Tikkakoskella järjestetyssä Kuikka-hölkässä oli kuusi kuohulaista menijää. Kuinka ollakaan, usealla oli vähän kaikenlaista tapahtumaa kisan alla, joten odotukset eivät tällä kertaa ihan pilviä hiponeet. Mutta mukana oltiin ja toisiamme nähtiin, se on aina mukavaa ja kivaa jutella , verkkailla porukassa ja ja ja.... tiedäthän sinä. Upeaa sakkia kertakaikkiaan.

Niin, se kisa . Olihan mäkeä ja maastoa, polku/metsä -osuutta oli yhteensä reilun kahden kilometrin verran, koko reissu oli aika tarkka 11 km. Taisi siinä muutama vähän harhaillakin kun ei ole välttämättä tuollaisissa maastoissa ole niin usein liikkunut. Juoksun jälkeen käytiin sitten saunassa ja keittolounaskin oli tarjolla. Kivat muistot jäi. Ryhmän ilopillerinä toimi taas Tero , joka piti matkalla Annalle seuraa ja otti tämän reissun kuvat. Virittäpä kuitenkin loppuun sellaisen kirin , että meinasi kuuluttajakin mennä sanattomaksi.Hyvä Tero !

Täällä tulokset ja täällä kuvat.

Elina puolestaan viimeisteli kisakuntoaan Kontiolahdella Jaama runissa. Hyvin kulki Elinalla 24 km matka ja podiumpaikkahan sieltä irtosi. Hyvä Elina ! Ylläs Pallas odottaa.

Tulokset ja Elinan maaliintulosta kuva.