Pinkaisu juostu, on siis kevät

Markku Savioja
21.4.2018

12. Pentin Pinkaisu juostiin tänään oikein mainiossa kelissä. Mukaan oli ilmoittautunut hienosti 166 juoksijaa ja katsojiakin reitillä kannusti kuuleman mukaan melkoisen mukava määrä. Kuohulaisia oli kisailemassa iso joukko, tässä poimittu palkinnon poimineet.

Miesten 10km nopein oli Miika Takala (JKU) ajalla 33.41, Janne oli kolmas 34.37

Tiina voitti naisten yleisen sarjan kympin ajalla 39.47.

M40 sarjassa Kuohun juoksijat nappasivat kaksoisvoiton kun tuore Kuohulainen Harri Lamminsivu otti voiton (38.05) ja Juha T oli toinen (39.59) mikä taitaa olla miehen uusi kympin ennätys!

Matti juoksi toiseksi M50 kympillä (38.09)

4,6km matkalta ensimmäisenä maaliin tuli JKU:n Valtteri Konttinen (16.21). Naisten sarjassa Saija Seppä juoksi reitin aikaan 16.37 mikä on samalla naisten uusi reittiennätys.

Lasten sarjoissa voitot menivät Kalle Tossavaiselle, JKU (P11), Iida Tammiselle, Kaipolan Vire (T11) sekä Antto-Ville Heinoselle, JKU (P13).

Muita Kuohun juoksijoiden ja muidenkin tuloksia voi ihastella täältä.

Valokuvia löytyy täältä.

Vaajakosken Kuohun kestävyysjuoksujaosto kiittää ihan jokaista mukana ollutta juoksijaa, katsojaa sekä toimitsijaa! Nyt alkaa kevät. Vihdoinkin.