Uusia kuohulaisia esittelyssä

Jukka Eskelinen
2.1.2018


Uusista Kuohun juoksijoista esittelyvuorossa tänään Petri Leppänen. Tervetuloa Petri Hyvään Seuraan !

 

1.                        Kuka olet ?

 Olen 44-vuotias Petri Leppänen. Työskentelen tuotannossa metallialalla. Tänä vuonna tulee 20v täyteen saman yrityksen palveluksessa.

 

2.                        Missä asut ?

 Asun Kangasalla paritalossa. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi poikaa. Tampereelta olen lähtöisin.

 

3.                        Mikä on suhteesi juoksuun ( kuinka kauan olet harrastunut, osallistutko kilpailuihin vai lenkkeiletkö omaksi iloksi) ?

 Aloitin juoksun vanhemmalla iällä reilut 10v sitten, "kun jotain oli yleiskunnolle tehtävä". Omien rajojen hakeminen ja kilpailut pitävät motivaatiota harjoitteluun yllä.

 

4.                        Tähän asti paras juoksukokemus ?

 Ennätysjuoksut (10km maantie 35.14, 1/2 maraton 1.16,13,maraton 2.51,01) ovat tietysti kokemuksina parhaita,mutta fiilikseltä Barcelonan maraton on ollut ylivertainen.

 

5.                        Mitä odotuksia sinulla on Vaajakosken Kuohulta ?

 SAUL:in kisat ovat olleet viime vuosina itselle tärkeitä ja olisi hienoa päästä niihin Kuohua edustamaan ( myös joukkuekilpailuissa). Karhu-viestin kaltaiset kisat myös tietysti kiinnostavat.

 

6.                        Mitä tiesit aiemmin Vaajakosken Kuohusta ?

 Kyllähän seuran nimi on tuttu jo lapsuudesta asti ja 2010-luvulla on tullut paljon vilkuiltua seuran paitaa edestä ja takaa,kun Lehtosen Matin kanssa on "väännetty" tasaisesti monissa kisoissa. Muutamien muidenkin Kuohulaisten kanssa on tullut vaihdettua muutama sana.