Markku Savioja
1.10.2017

Anna ja omenat

Viikonlopun Kuohun juoksijoiden kisailut painottuivat sunnuntaille.

Pieksämäellä juostiin Osmon Superhölkkä jossa mukana oli Manu ja Seppo maratonilla sekä Janne kympillä. Meni miesten matka muuten melkoisen mainiosti. Janne juoksi uuden ennätyksensä 10km maantiejuoksussa ottaen samalla kisan voiton. Ennätysajaksi merkitään nyt 34.40. Maratonilla Manu voitti sarjansa ja Seppo oli oman sarjansa toinen. Hienoa! Tulokset ilmestyy tänne.

Tiina ja Tero olivat Valkeakoskelta Tampereelle juostavassa Pirkan Hölkässä. 33km mittaiseen vaativaan reittiin kului Tiinalta aikaa 2.32,29 millä irtosi hienosti naisten yleisen sarjan neljäs sija. Tero joutui harmikseen keskeyttämään kisan. Pirkan hölkän tulokset on luettavissa täältä kunhan ne sinne ilmestyvät. Ei siis ennen.

Jyväskiepin maastojuoksu juostiin Halssilan kuntoradalla ja poluilla. Raskaalla reitillä mukana kisaamassa oli Kuohulaisista Anna K, Timo, Matti ja Teuvo. Ilmeisen hyvin meni ainakin Annalla kun kotiinviemisinä oli ämpärillinen omenoita. Tuloksia en löytänyt näitäkään mutta ilmestynee tälle sivustolle.

Tommi kävi lauantaina Kemiössä voittamassa M35 sarjan 5 km Kiilajuoksussa.