Kuohulaiset menestyivät SAULin SM maantiekympillä

Jukka Eskelinen
4.9.2017

Sunnuntaina suuntasi kolmen auton kuohulaistiimi kohti Tampereella järjestettävää SAULin sm maantiekymppiä. Matkan teko oli perinteisesti hauskaa huulenheittoa. Menomatkalla Orituvalla morjestettiin vielä toisiamme ja viritettiin kisahurmosta päälle.

Paikanpäällä Pirkkahallin ympäristössä juostu kisa oli tällä kertaa +16 asteinen ja  tuulinen ( 4 m/s). Onneksi tuuli oli myötäinen maaliintullessa.

Juoksut meni kuohulaisilta upeasti : Janne ( M30) ja Tiina ( N35)  voittivat sarjansa ja Kypön Anna ( N35) oli hienosti pronssilla. Joukkueissa tuli vielä kultaa ( M30) ja pronssia ( N35). Joten kaikilla oli vähintään yksi mitali tulomatkalla kaulassa. Hienoa ! Hyvä me !

Aikoja voi ihastella täältä, ennätyksensä juoksivat  Janne, Tiina ja Niina.Joukkuetulokset täällä. Kuvia reissusta löytyy täältä.

Kauppisen Kimmon hienosti tehty kisavideo katsottavissa täällä.